torsdag 25. desember 2014

God jul til dere alle!

Noen av de uleste bøkene på nattbordet mitt.

 Julekvelden er vel overstått her i gården, og nå kan jeg endelig få ønske alle lesere av denne bloggen en riktig gledelig jul!

Det har vært mindre aktivitet her på bloggen i år enn det jeg på forhånd hadde sett for meg. 2014 har vært et veldig hektisk (men bra) år jobbmessig, men mye skjermtid på jobb ga meg "skjermnoia" på privaten. Øyne og hjerne måtte få hvile. Jeg slet dessuten med en syk hjemme-pc store deler av sommerhalvåret, noe som også begrenset skrivingen.

Men jeg har ingen planer om å slutte å blogge om bøker! Jeg leser og leser, og det er så mye av det jeg gjerne vil dele videre med dere. Det er så mange bøker utenfor bestselgerlistene som fortjener å omtales! Tidligere har jeg skrevet ferdig omtale av én bok før jeg har gitt meg i kast med en ny. I år har jeg prioritert å lese fremfor å skrive, og det ble det færre omtaler enn noen gang. I året som kommer skal jeg jobbe med å finne en bedre balanse mellom det å lese og det å skrive (om det). For meg skal jo også bloggen ha en funksjon; å fungere som et et arkiv over hva jeg har lest og hva jeg mente om bøkene.

Jeg har fri i hele julen og satser på å få skrevet ferdig noen innlegg som har ligget lenge på vent. Inntil da må dere alle ha noen riktig fine juledager!

Juleklemmer fra Anne


6 kommentarer:

 1. God Jul, Anne!
  Jeg har som deg også prioritert lesing iår. Det var ikke direkte planlagt men tendensene viste seg tidlig. Jeg håper som deg på at det blir bedre balanse i 2015.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har ikke vært helt komfortabel med at bloggingen har måttet lide, men slik måtte det bli i år. Jeg er i alle fall glad for alt jeg har lest :) Og jeg setter virkelig pris på det gode bloggfellesskapet oss bokbloggere i mellom. Et av målene for 2015 må være å bli enda flinkere til å kommentere! Jeg setter stor pris på dine "hallo'er" :)

   Slett
 2. God jul, Anne!
  Også jeg har hatt samme symptomer, om enn årsaken var litt annerledes. Jeg har lest flere bøker enn noen år siden jeg begynte å blogge, men med mye oppgaveskriving i forbindelse med studier, har jeg ikke hatt overskudd til å skrive noe særlig om bøkene. Med studiene nå fullført, håper jeg 2015 bringer mer tid til blogging igjen, og gleder meg til å lese flere omtaler av bøker jeg ikke hadde funnet fram til på egenhånd hos deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Elisabeth! Du er superflink som har stått på med studier! Da er det ikke rart andre hobbyer må vente. Vi krysser fingrene for at vi får sjonglert studier, jobb og blogg på en mer tilfredsstillende måte i året som kommer! Bloggen din er en av de jeg liker å følge, så jeg håper du får tid til flere innlegg i 2015 (no pressure!) :)

   Slett