Om megJeg heter Anne, 1975-modell, bosatt med mann og tvillinger i Lørenskog utenfor Oslo. Denne bloggen er ment å være et fristed i en travel hverdag, et sted der jeg kan dele tankene mine rundt bøkene jeg leser eller har lest.

Jeg er utdannet statsviter med en stor interesse for språk. Jeg har blant annet studert tysk i to år ved universitetet. Å lese tyskspråklig litteratur på originalspråket er noe jeg har tatt opp igjen de siste årene og har stor glede av. Mange av bøkene jeg omtaler på bloggen er derfor ikke alltid oversatt til norsk, men jeg forsøker å linke til den engelske utgaven dersom dette finnes.

Jeg har nesten alltid jobbet med bøker i en eller annen form for. For mange år siden jobbet jeg i bokhandel og leste den gang veldig mye ny litteratur. De siste årene har lesingen min derimot endret retning. Nå leser jeg mer etter innfallsmetoden, men fortsatt mye skjønnlitteratur - og stadig flere klassikere og sakprosabøker. Jeg henter mye inspirasjon til lesingen gjennom avisartikler, anmeldelser, noen ord i TV eller radio. Andre bokblogger er også en uendelig kilde til inspirasjon.

Jeg mottar ikke anmeldereksemplarer fra forlagene. Bøker jeg leser låner jeg på biblioteket eller kjøper selv.

Husk at all tekst på bloggen tilhører meg og ikke kan gjengis eller kopieres uten min tillatelse.

Jeg håper bloggen vil være til både glede og inspirasjon for dere lesere!Kontakt meg gjerne på bokofilia@hotmail.com.

8 kommentarer:

 1. Jeg dumpet over bloggen din tilfeldig, og liker den godt. Legger den til blogglista mi, så ser jeg mer hva du skriver etter hvert! Syns det er fint å lese gjennom blogglista hver dag, får så mange gode lesetips.

  SvarSlett
 2. En av mine favorittblogger på litteratur, er innom flere ganger i uken.

  SvarSlett
 3. Så utrolig hyggelig! :) Takk for at du titter innom!

  SvarSlett
 4. Spennende blogg! Denne skal jeg se nærmere på :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Velkommen innom:)

   Slett
 5. Bra jobbet vennen:)
  Du er veldig flink og jeg fikk umiddelbart dårlig samvittighet for at jeg har lest altfor lite de siste årene! Klem fra Linn:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk kjære deg! Det må være lov med uhyre partiske kommentarer på egen blogg :) Håper det blir tid til å lese mer, om ikke i aller nærmeste framtid. Klem!

   Slett