søndag 15. desember 2013

All I want for christmas.....


IS YOU....Et gavekort på amazon.com 
på et beskjedent beløpAND YOU....


Philip Roth's samlede
AND YOU....Knause, bare må Knause...

13 kommentarer:

 1. Aha, vil det si at hele seksern er gjennomknauset?
  Takk for sist forresten, synd det gikk så fort og ble så lite mingling, og liten tid til å snakke sammen, om - Stridsberg og Knausgård. Jeg tror jeg hadde innbilt meg at alle skulle videre, og det kom til å bli massevis av tid, still det tok ikke langt tiden før jeg hadde glemt bøker og bare fokuserte på musikken -),, så er det når bygdekjerringer er på julebord, ihvertfall denne. Jeg har registrert manglende biografiinnlegg og regner med det betyr at du prioriterer knaus og sara. Jeg kommer nå til å sitte å trykke oppdatere helt til de dukker opp.
  Glade Jul -), og takk igjen for boka!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå pirker du borti min dårlige samvittighet (igjen)! Det er ikke bare på julebord tiden går fort, men på lesefronten må det også prioriteres hardt! Jeg måtte ta en liten Knause-Pause fra 6'ern for å fullføre Stridsberg. Og nå er jeg plutselig over på annen bok. I 2014 hopper jeg nok fra lydbok- til papirversjon av MK6. Det var ingenting galt med innlesningen, men jeg jeg mistet fokus hele tiden...
   Jeg satser op biografi-innlegg til neste år, og ser frem til jevnlige utdrag av "Blonde" på bloggen din. De 900 sidene racer-leser du :)

   Slett
 2. Han Knausgård må jeg jo bare se å få lest snart! Du er den andre i dag av de jeg titter innom som ikke kan få nok :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Min Kamp 1 bør være et lesemål for 2014, synes jeg! Og ikke glem Ferdinand von Schirach, da! :)

   Slett
  2. Hehe, nei han er ikke glemt :D

   Slett
 3. Haha.. herligste sangen i herligste julefilmen noensinne !!! :D Og så gav du meg nettopp julegavetipset til min bror! Han og frua har nettopp fått seg Kindle Paperwhite. Selvfølgelig skal jeg kjøpe dem et gavekort på Amazon !!! THX !!!

  SvarSlett
  Svar
  1. *Love is all around*! Det var flott at du fikk julegavetips her, Marianne! Jeg er spent på om et 100 000 dollars gavekort ligger under jultreet mitt i år! (Neppe).

   Slett
  2. Mulig jeg kan hjelpe deg med et slikt gavekort. Jeg var så heldig å arve 100 000 000 fra en ukjent slektning i Afrika i dag.... så 100 000 burde la seg ordne. Han mannen og de fjonge nissedamene blir det verre med ;)

   Slett
  3. Ha, ha! Jeg oversender kontonummer og fødselsnummer sporenstreks. Jeg regner med at det trengs en liten "innvestering" for å kunne cashe ut arven :)

   Slett
  4. Haha Karete - han derre afrikaneren må ha hatt masse pæng, for papsen min arvet også! Nå blir det fest Anne !!! :o) :o)

   Slett
 4. Haha, så søt post. Elsker den filmen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Ingen jul uten "Love Actually" - og Askepott, så klart!

   Slett
  2. Ingen jul uten nøttene til Askepott !!! :o) Fortsatt god jul Anne!

   Slett