søndag 10. februar 2013

Lesesirkellykke


Snille Elisabeth fra bloggen Bokstavelig talt har sendt meg Murakamis Trekkoppfuglen i posten! Snakk om heldig bivirkning av å delta i lesesirkel på nett!

I januar leste en gjeng bokbloggere Kafka på stranden av Murakami i lesesirkelen hos Lines bibliotek. Jeg har lest boka to ganger tidligere og er ubetinget begeistret for boka. Jeg stålsatte meg derfor mot negative reaksjoner. Overraskende nok var det de litt mer lunkne omtalene som ga meg mest og som fikk meg til å se enda flere sider ved boka. Er det ikke flott?

Elisabeth var såpass lunken til Murakami at hun ville adoptere bort resten av bøkene hun hadde av ham. Så tusen takk for Trekkoppfuglen! Jeg lover å gi den et god hjem :)

2 kommentarer:

  1. Så fint å få lest bøker slik! Kafka på stranden ga også meg mersmak på Murakami, og Trekkoppfuglen har jeg hørt skal være bra (skjønt det delte meninger).

    SvarSlett
  2. Ja, det er delte meninger om Murakami ser det ut til! Man må nok like Murakamis univers, for han bruker flere av de samme virkemidlene igjen og igjen i bøkene sine(jmf Murakami-bingo-posten). But I like :) Det blir spennende å følge videre med på lesesirkelen!

    SvarSlett