onsdag 16. juli 2014

Sommer på bloggen


God sommer alle sammen! Jeg tenkte jeg skulle gi et lite livstegn fra meg, selv om det er lite aktivitet på bloggen for tiden. Et utrolig hektisk jobb-halvår har gjort at jeg ikke har fått blogget så mye som jeg skulle ønske. Tiden og overskuddet har rett og slett ikke strukket til. Jeg har lest mange bra bøker så langt i år, men i lange perioder har jeg prioritert lesing fremfor skriving. Jeg har heller ikke fått kommentert så mye på andres innlegg som jeg synes jeg burde! Det skrives og anbefales så mye bra blant bokbloggere for tiden, men jeg har ikke rukket å takke for alle gode tips! Blogging er jo et overskuddprosjekt, og jeg håper jeg får skrevet mer om leseopplevelsene mine i tiden fremover.

Nå er jeg i alle fall godt i gang med sommerferien sammen med familien. Tidligere i sommer hadde vi en flott helg i Dyreparken i Kristiansand. Oppholdet i Abra Havn var et minne for livet for to 4-åringer, og guttungen har vært sjørøver 24/7 siden... To uker på Kypros er også et tilbakelagt kapittel. Barna er blitt såpass store at vi foreldre kunne slappe litt mer av ved bassengkanten enn tidligere. Jeg er strålende fornøyd med å ha fordøyd hele tre bøker på turen! De siste to ukene av ferien tilbringer vi hjemme. Været fortsetter å vise seg fra sin beste side, så det blir mye utetid. Så langt har det vært en super sommer!

Jeg håper å få lagt ut noen bokomtaler i tiden som kommer. Ellers så gleder jeg meg veldig til bokbloggertreffet! Jeg håper mange har tenkt å ta turen dit!

   2 kommentarer:

  1. Riktig god sommer videre Anne! Og ja, blogging er et overskuddsprosjekt, og man må jo ikke publiserer jevnlig - i hvertfall ikke om sommeren, da må en nyte den fine lyse tiden. Og særlig med den sommeren som vi har hatt i Norge, som har vært fantastisk i år.

    Vi sees vel på bokbloggertreffet håper jeg! :)

    SvarSlett