tirsdag 15. januar 2013

Kommentarslusene åpnes!

KOM IGJEN! Legg igjen en kommentar da vel!

Da jeg opprettet denne bloggen for snart ett år siden satte jeg en del sperrer for hvem som kunne skrive i kommentarfeltet, redd som jeg var for at denne ukjente "anonym" kunne finne på å spre skitne innspill om bøker jeg elsket. Etter det gikk sensuren i glemmeboka. Nå nylig fikk jeg en hyggelig påminnelse fra en medblogger om at slike sperrer gjorde at flere som ville kommentere på bloggen min ikke fikk tilgang til det. Slik kan vi ikke ha det!

Så fra nå av er kommentarfeltet på bloggen min åpen for alle som er glade i bøker og som har noe på hjertet som må deles. Anonym eller navngitt, med eller uten blogg; velkommen skal dere være, alle sammen!

10 kommentarer:

 1. Flott! Jeg bruker selv blogspot og spam-filteret der et godt nok i seg selv. Etter 1,5 år med blogging har det kun kommet 2 stk "anonym" gjennom filteret. Mange er fanget opp av filteret, men det gjør jo ingenting. De havner aldri i bloggkommentarfeltet mitt. Ja til åpne sluser :o)

  SvarSlett
 2. Helt enig med Marianne over her og har selv kun opplevd et par ganger at kommentarer har "falt" gjennom spam-filteret!

  SvarSlett
 3. @Marianne og @Beate: Dette høres lovende ut :)

  SvarSlett
 4. Kjekt at du opnar opp.
  Eg har wordpress-blogg. Der kan ein setje opp at ein kommentator skal ha fått godkjent ein kommentar før dei automatisk slepp gjennom. Seriøse førstegangskommentatorar hamnar då på ventelista som blir sjekka dagleg medan spammarane hamnar i spamfilteret.
  Fungerer bra for meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det ser ut til å være en slik godkjenner i blogger også. Jeg håper på en ny vår i kommentarfeltet - hi, hi!

   Slett
 5. Jeg sier bare hurra! Er blitt så lang/nær/skakk synt - stryk det som ikke passer at jeg sliter med å få lest de riktige symbolene når de er dobbel og krokete. Så igjen -HURRA!

  SvarSlett
 6. Har opplevd mye spamdritt på andre bloggportaler jeg har hatt blogg, men her på blogspot har det heldigvis vært fritt for den slags, enn så lenge.:)

  SvarSlett
 7. Så bra - nå ble jeg glad :-). Jeg er en av de som bare får kommentert med navn/nettadresse, så nå skal det kommentres :-)

  SvarSlett
 8. @Solgunn: Takk for stormende jubel!

  @Anita: Spam er noe herk! Heldigvis ser det ut til at Blogger har gode sperrer for det.

  @Silje: Jeg gleder meg til kommmentarer fra deg! :)

  SvarSlett